2015. jún 05.

Szeretettel várunk a Norvégminta Fesztiválra

írta: Domschitz Mátyás
Szeretettel várunk a Norvégminta Fesztiválra

norveg_meghivo.jpg"Sziasztok!

Az alábbi program érdekesnek bizonyul, ezért elküldöm a meghívót.

Üdv,

Zsófi"


Szeretettel várunk/várjuk a Norvégminta Fesztiválra (2015. június 26-27. Dürlin – Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)!


A fesztiválon közel nyolcvan, eltérő területen dolgozó szervezet munkáját ismerhetjük meg. A beszélgetések, gyerekprogramok, kiállítások, színházi előadások, koncertek, városi séták, vetítések és játékok között mindenki megtalálhatja, ami érdekli, függetlenül attól, hogy hány éves, honnan érkezik, és milyen nehézségek és örömök jellemzik mindennapjait. A civil szervezetek és munkájuk épp olyan sokszínű, mint a társadalom, amelyben élünk. Most bárki megkérdezheti, kipróbálhatja, elkészítheti, végigjárhatja, megnézheti, eljátszhatja, megvitathatja mindazt, amire máskor nem nyílik lehetőség. A hazai civilek mellett, több mint 10 ország képviselteti magát ezen a két napon.

A program elérhető itt: https://norvegcivilalap.hu/hu/fesztival (Mint látható, egyes programokhoz - a honlapról - előzetes regisztráció szükséges.)


Megköszönjük a meghívó/program továbbítását lehetséges érdeklődő szervezetek és személyek felé! A fesztivál programjai ingyenesek, de a résztvevő szervezetek adományokat elfogadnak! Kapcsolat: Illés Márton, program munkatárs, EGT/Norvég Civil Támogatási Alap Autonómia Alapítvány Tel: 06 1 237 6021 Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 14. II/9.

Üdvözlettel:

Illés Márton

norveg_civil_tarsulat_logo-150x150.jpg

 

Szólj hozzá

hír